Strona główna > Press room

Press room

Codziennie podejmujemy nowe wyzwania podążając za aktualnymi
   trendami i rozwijając nasze umiejętności.  Zapraszamy do śledzenia
   rozwoju naszej firmy

Masz pytania?
Sprawdź sekcję FAQ bądź skontaktuj się z naszym
Biurem Obsługi Klienta
Zadzwoń
(032) 453 01 04-06
Napisz od nas
Zadzwoń (032) 453 01 04-06
powrót do poprzedniej strony

Flagowa Kraina wprowadza System Zarządzania Środowiskiem zgodny z normą ISO 14001!

Wychodząc naprzeciwko wymaganiom stawianym przez rynek a także realizując swoją strategię rozwoju spółka zdecydowała się na wprowadzenie w obszarze oddziaływania na środowisko naturalne zintegrowanego systemu zarządzania.

Efektem trwających od ponad pół roku zewnętrznych oraz wewnętrznych audytów prowadzonych we współpracy z wyspecjalizowanymi jednostkami jest wprowadzenie w zakładzie szeregu zmian mających na celu podniesienie świadomości środowiskowej pracowników, efektywne wykorzystanie zasobów oraz prowadzenie odpowiedzialnej gospodarki odpadami.

Równolegle zdefiniowano i zestandaryzowano procesy zachodzące w firmie oraz uregulowano wszystkie aspekty prowadzonej działalności.

Świadoma polityka środowiskowa została zebrana w deklaracji najwyższego kierownictwa, stanowiącej podstawę do wszelkich dalszych działań w zakresie Systemu Zarządzania Środowiskiem w spółce. Dokument do pobrania tutaj

System Zarządzania Środowiskiem

Wybrane realizacje